Workshop aanbod
Home 2

De vier dimensies van waaruit wij werken

Lotte met haar team van complementaire specialisten verzorgt trainingen en workshops op maat, toegesneden op jouw organisatie en/of doelgroep. Voorbeelden zijn: faciliteren van een MT heidag, teambuilding dag, verbeteren van de samenwerking en wendbaarheid, het doorbreken van werkroutines en patronen of het zodanig anders aansturen van je team waardoor medewerkers meer ruimte ervaren en issues zelf kunnen oplossen.

Samen met een team van ervaren begeleiders geeft Lotte de ééndaagse training The work in (self) leadership om je eigen wendbaarheid te vergroten en deze onder de loep te nemen. Deze training is opgezet voor een ieder die een dag wil werken aan het omgaan met werkgerelateerde vraagstukken en uitdagingen of je nu Agile coach, MT lid, Manager, Ondernemer, Professional, ZPP’er of Bestuurder of DGA bent. Het kan gaan over je eigen functioneren, je medewerkers, je organisatie, motivatie/acceptatie vraagstukken, reorganisatie perikelen, leidinggeven, collega’s, RvT leden of aandeelhouders, je salaris, moeilijke besluiten, KPI’s (doelstellingen) etc.

Het resultaat van deze training is een verfrissende en boeiende kijk op jezelf. In deze training leg je de basis voor heldere en open communicatie, handel je effectiever, voel je jezelf autonomer en wendbaarder en na de training ben je in staat om duurzaam je eigen leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen.

Stress is an alarm clock that lets you know you’re attached to something not true for you.

Byron Katie

Workshop aanbod

The Work in Leadership

The Work is toegankelijk en tegelijkertijd een zeer diepgaande methode, die ons in staat stelt om onze gedachten te onderzoeken met behulp van 4 eenvoudige vragen. Daarmee kunnen we de zaken nemen zoals ze in realiteit zijn, in plaats van zoals we denken dat ze (zouden moeten) zijn. Als het gevecht met de realiteit wordt opgeheven, ben je in het moment en daar kun je impact maken en wendbaar zijn. Je communicatie is helder en met een vrije geest ben je effectiever en handel je met meer energie. Het spreekt voor zich dat je op die manier tot betere resultaten komt en je je mentaal vele malen fitter voelt!.Dit programma leidt ons terug naar de realiteit en het aanvaarden daarvan.

Transformational Presence Leadership Coaching

Dit programma biedt ons de ingang om een wereld te creeren die wel werkt (founder Alan Seale). Managers die echt inspireren hebben het vermogen om medewerkers ruimte te geven en hen in staat te stellen om hun eigen oplossingen te vinden. Met het aanwenden van dit vermogen ben je als manager in staat om door complexe situaties en omstandigheden heen te navigeren. Het biedt jezelf als manager tools en vaardigheden om te komen tot helderheid, creativiteit, en actie. Vaardigheden, die je ook kunt aanwenden richting je medewerkers. Dit is wat zij verwachten van leiders van vandaag de dag.

Masterclass: Beyond Srum and Agile Coaching

Wat zijn mijn patronen als Agile Coach? Om dat te kunnen begrijpen is het handig om stil te staan bij: Wat is “ego” en wat is “bewustzijn” nou eigenlijk en hoe werkt het? Gedachten bepalen, hoe we ons voelen ook als Coach. Ons gevoel en de aannames, die we onbewust over deze wereld hebben, bepalen voor 100% ons handelen. In deze training, speciaal voor Agile coaches en Scrum Masters gaan we voorbij de tools. Simpele modellen krijgen in deze training een enorme diepgang en je gaat met nieuwe inzichten naar huis die je direct een effectiever coach maken. Theorie en inzichten worden afgewisseld met ervaringsgerichte oefeningen. Deze training geeft je als Agile Coach diep inzicht in hoe het werkt en stelt je in staat om mensen echt te transformeren met nieuwe vormen van interventies die passen bij Agile werken!