Greatness comes from within.
Help your people bring out
the best of themselves.

Breng Bear In Mind naar jouw organisatie
(Zelf)leiderschap van binnenuit

Zelfleiderschap

Hard werken transformeert naar hart werken. Met meer helderheid en veerkracht, vanuit meer betrokkenheid, met meer plezier en bezieling je werk doen. Bear in Mind gebruikt in haar programma’s tools, technieken en modellen die hun oorsprong hebben in emotionele intelligentie, transformational presence, the Work van Byron Katie en non-dualiteit.

BIM’s thought leader programma’s

Pragmatische routekaart

Hoe gaat het in z’n werk? Bear in Mind biedt programma’s variërend van duur. Van 1-2 daagse trainingen tot programma’s van meerdaagse modules (3-7 dagen) of een volledig geïntegreerd programma verspreid over een heel jaar.
Een tailor-made programma, afhankelijk van het doel, kan er als volgt uitzien: een duur van 10 tot 12 weken, met altijd een start van een 2-daagse training extern. Na deze 2 dagen volgen nog 5 losse trainingsdagen met een interval van twee weken. Huiswerk en een tussentijds buddy systeem zorgen voor een juiste follow-up. Programma’s worden eventueel aangevuld met 1-op-1 coaching om het geleerde toe te passen en te integreren in de dagelijkse praktijk.

Alle ervaringsgerichte programma’s worden ontworpen vanuit de drie bronnen (gedachten, waarheid, emoties) met als focus: (zelf)leiderschap van binnenuit. Bear In Mind is gecertificeerd danwel geautoriseerd voor alle programma’s die zij aanbiedt.

(Zelf)leiderschap brengt een shift teweeg van lijden
vanuit ons brein naar leiden vanuit ons hart.

                                                                                                                             Charlotte Wout

Logic will get you from A to B.
Imagination will take you everywhere.

                                    Albert Einstein

Wat maakt ons uniek?
In-Company programma

Op maat gemaakte programma’s die inzicht geven in (zelf)leiderschap en hoe dat te bereiken. Met als effect een hogere productiviteit, effectiviteit, creativiteit en meer plezier en geluk op het werk.

Lezing

Inspirerende lezing over hoe zelfleiderschap samenhangt met een vergroot bewustzijn en hoe dat te bereiken.

Coaching

Deskundige begeleiding om ‘high impact leadership’ te ontwikkelen en te verstevigen met behulp van de instrumenten van Bear In Mind.

Open inschrijving

Om individuen en organisaties te faciliteren bieden wij elk half jaar een 7-daagse training aan, waarop individueel ingeschreven kan worden. Verspreid over 3-4 maanden. Meld je aan voor onze mailinglijst.

Strategisch leiderschap in innovatie

Een praktisch strategisch programma gericht op new business development. Het veld van ‘the unknown’ betreden. BIM maakt gebruik van bewezen design thinking tools om leiderschap toe te passen op het realiseren van innovatie.

Breng BIM naar jouw organisatie