“Bringing leadership awareness
from a place that shifts everything
with clarity, curiosity and compassion.”

Charlotte Wout

Het team van Bear In Mind

Ingrediënten van
een helder brein

Bear In Mind omringt zich met associates, die hun vak verstaan. Onze associates zijn als geen ander in staat om de brug te slaan naar organisaties met de aangereikte programma’s, vanwege de sporen die zij (vaak in het bedrijfsleven) hebben verdiend.

Wij zijn consultants in bewustzijn, die zichzelf en anderen coachen voorbij de grenzen van de psychologie. We sleutelen niet aan de ‘persoonlijkheid’. Ons is het te doen inzicht te geven in de werking van het ego, zodat je het maximale kunt halen uit het hier en nu zoals zich dat aan je voordoet.

Even voorstellen…

Founder

Charlotte Wout, roepnaam Lot (1971) is oprichtster van Bear In Mind™. Zij combineerde haar studie Economie met ondermeer een uitwisseling met de l’ecole superieur á Toulon en met een bestuurlijke functie binnen AIESEC (Amsterdam). Vanuit haar jarenlange ervaring als startend Management Trainee, leidinggevende, MT lid, bestuurder en ondernemer bij resp. ING, Warchild, HealthNetTPO, THNK/Achmea Venture en Curves&Edges BV kreeg zij al snel te maken met (strategische) vraagstukken rondom leiderschap, communiceren, effectief samenwerken en motivatie en acceptatie bij reorganisaties en (cultuur)veranderingstrajecten. Niet alleen bij anderen, ook bij zichzelf.

Haar kennis en ervaring zet Lot vandaag de dag in om teams, individuen en organisaties uit bedrijfsleven en overheid effectief te begeleiden. Met haar opleidingen verkreeg zij een diep inzicht in hoe onze overtuigingen voor 100% ons gedrag bepalen. En hoe we in onze voortdurende zoektocht naar liefde, waardering en goedkeuring handige (coping)strategieën hebben ontwikkeld, die zich hebben vastgezet in (gedrag)patronen. Deze patronen blijven zich voortdurend herhalen, zolang we onze overtuigingen die erachter schuilgaan niet onderzocht hebben. Onze overtuigingen maken ons op den duur onvrij, minder wendbaar en maken dat we in the long run aan mentale fitheid inboeten. Dat is zonde en onnodig!

Lotte werkt deels alleen en ook met veel plezier samen met anderen die complementair aan haar zijn. Zij opereert, vanuit haar verbondenheid aan internationale community’s, met collega’s wereldwijd waardoor er een optimale mix van competenties ontstaat om in samenspraak met de opdrachtgever vraagstukken omtrent teamontwikkeling, cultuurverandering, leiderschap en/of persoonlijke ontwikkeling te onderzoeken, te begrijpen en op te lossen.

Vanuit Bear In Mind™ is zij gelieerd aan diverse organisaties, waaronder: ICF (Internationale Coach Federatie), THNK, School voor Creatief Leiderschap (fellow); Johan Cruyff Instituut (Coach binnen Master in Coach opleiding); De Baak (coach binnen executive coach pool); CoachNetwerk (coach).

We’re all just here
to walk each other home

Ram Dass

Expertisevelden:1-op-1 en teamcaching en begeleiding; Hoffman Graduate (Londen); Early Imprints (Schotland); Gecertificeerd NLP-Practitioner; The Work of Byron Katie (US); Transformational presence leadership (Alan Seale, US); Reis naar de innerlijke rijkdom in jezelf deelname (gebaseerd op de tradities van boeddhisme; Advaita; Zijnsoriëntatie; Gestalt en psychotherapie en Diamond approach, Almaas); Neale Walsh; Gecertificeerd facilitator in Franklin Covey and MBTI; De Baak Leiderschapsprogramma voor senior management; The Harvard Program on Negotiation; Art of Living; Transformational Breath en Systemisch veranderen.