Pas als je naar de overkant van de zee roeit,
zul je ondervinden wie je werkelijk bent.

                                                                                      Confucius

Referenties

Bear In Mind heeft een zorgvuldig opgebouwd trackrecord. Zowel in het voeren van individuele gesprekken als ook in het geven van trainingen aan teams, afdelingen en/of business units binnen organisaties. In hun begeleiding staat altijd het vergroten van het (zelf)leiderschapsbewustzijn centraal, de kern van waaruit wij handelen. Zoals Confucius al zei: “Pas als je naar de overkant van de zee roeit, zul je ondervinden wie je werkelijk bent.”

Ervaringen van deelnemers…

Copyright 2016 Byron Katie International, Inc. All Rights Reserved.

The Work in Business met Byron Katie in Amsterdam. Bear In Mind past deze effectieve methode toe in al haar programma’s. Het gaat over het onderzoeken van je gedachten. Door met een open geest je diepgewortelde overtuigingen en denkpatronen te onderzoeken kom je tot 100% effectiviteit, mentale fitheid en productiviteit.

Quotes van relaties…

Charlotte is a driven social entrepreneur with a smart mind, a big heart and a strong business intuition. She can be trusted to always provide a refreshing, independent, honest perspective combined with a practical, hands-on orientation. I truly enjoyed working with her.”

Menno Van Dijk, former McKinsey & Company tenured Director , CEO at THNK School of Creative Leadership.

“De begeleiding van Bear in Mind heeft mij geholpen om mij bewust te maken van mijn kwaliteiten en het krachtenveld van de nieuwe organisatie. Daardoor kon ik mij sneller en effectiever in de nieuwe organisatie positioneren.”

Partner Deloitte, Nyenrode

“Na 15 jaar weer terug in Nederland te komen heeft Bear in Mind mij gepositioneerd om mijn eigen kwaliteiten en mijn reflectie daarop breder in te zetten en te verdiepen, waardoor ik mijn communicatie en handelingsruimte richting ‘peers’ en (in)direct reports verder kon vergroten. Ook werd ik mij gedurende dit proces bewuster van hoe ik mijn “niet-Nederlandse” ervaring juist gericht kon gaan inzetten in voor mij soms ongewone en nieuwe Nederlandse situaties op een effectieve manier.”

Directeur Top 5 farmacie

“Charlotte is een sprankelende, creatieve, ondernemende, innemende en bovenal slimme vrouw die snel tot de kern komt van wat er speelt, zowel op het persoonlijk als op het zakelijke vlak. Zij kan wat zij waarneemt treffend en kernachtig verwoorden. Charlotte heeft een groot empathisch vermogen en met haar sociale antennes weet zij als geen ander het vertrouwen te winnen van personen en groepen, zonder in te boeten op door-tastendheid. Kortom: ik kan Charlotte warm aanbevelen.”

Frans Stibbe, Managing Partner Deloitte Legal BV

“I was lucky enough to meet one of the Bear In Mind coaches when I did the Hoffman process in August 2013. Carefully listening and with a great sense of humor Charlotte’s smile shines through her eyes when serious. Open, authentic and compassionate. If you are a Dutch Hoffman Graduate looking for ‘after process coaches’, Bear In Mind can connect you with Hoffmanite Coaches.”

Hoffman Graduate and Coach